killar gillar tjejer med kurvor

är det bara ett sätt att trösta de som tycker att de är för tjocka? jag försöker intala mig det, men de orden sårar ändå. det kan ju inte vara sant, att alla killar gillar samma sak väl? okej jag är ju inte så smal att jag ser ut att ha haft anorexia, men ändå. jag tar åt mig :/

jag har ju en kille, och han säger ju att han gillar min kropp. varför kan jag bara inte släppa det??

kommentarer!

jag skulle älska om ni skrev något om vad ni tycker om vad jag skriver, om ni känner igen er, om ni har någon fråga osv. jag skulle bli så glad! :) men nu ska jag försöka sova.

godnatt på er små nattsuddare ;)

man måste kunna drömma för att kunna leva, sa han.

jahapp. och om man inte har drömmar då?
 
idag har varit en dålig dag. en riktigt dålig dag! började med sömnlöshet på natten, jag orkade, kunde, ville inte sova. somnade väl efter tre någon gång, sen vaknade jag halv elva och kände med en gång att det inte var den gladaste tjejen som slog upp ögonen. jag har bara suttit inne idag, med kaffe och snus. och korsord :) har löst sex stycken nu på en vecka ungefär. så duktig!!!!
 
nåja, det var inte korsord jag skulle prata om! :) skulle egentligen skriva lite om hur himla dåligt det går med håret nu. men vet inte vad jag ska skriva riktigt.. tisdag är så sjukt nära nu :s vad har jag gett mig in på? 
 
så, jag bestämde mig för att skriva om en annan sak jag mår dåligt över, kul va..? ;)

min vikt.
jag har alltid hatat min kropp. jag har alltid velat vara lite, lite tjockare. vägt lite mer.. jag har alltid haft som mål att komma över 50 kg. men det tycks inte gå. det är väl alltid så, att har man dåligt självförtroende så blir man aldrig nöjd. men jag kan inte dölja att jag hatar mina smala ben, pinn-armar och stora fötter. mina fötter är nog det fulaste världen sett, nästan.. 
 
det är orden, mina vänner, som sitter och gnar på en när man mår kasst.
 
jag minns lågstadiet, jag minns mellan- och högstadiet. jag minns gymnasiet och jag minns igår! alla negativa kommentarer samlas i mitt huvud och kommer fram när jag mår som sämst. jag skiter fullständigt i om personen i fråga vill vara elak eller snäll. men i min värld är inte "vad smal du är" en komplimang.
 
den här unge herren har blivit min virtuella vän de senaste dagarna. nu har jag kollat igenom alla videos, och han är.. ett geni, en underbar och klok människa! hade jag inte haft pojkvän hade jag nästan varit kär ;) haha skämt, men ni fattar. (nu vet jag inte hur man lägger in en video så jag länkar istället)
 
http://www.youtube.com/watch?v=QKghZ7PMoGI&feature=plcp
 
har säger precis nästan exakt hur jag känner för den här tjock/smal-världen. det är fult att säga till någon att den är tjock, då är det mobbing direkt! men säger man till någon som är smal, som har komplex för det, så sårar det PRECIS lika mycket! det tär på mig. jag vill bara skrika till alla, alla som säger nåt sånt till mig att jag VET att jag är smal och kunde jag skulle jag gå upp 5 kg så jag inte stack i ögonen på er! JAG VILL INTE SE UT SÅ HÄR KAN NI FATTA DET??? *andas*. nej, jag kan inte äta mer, det blir inte mer på vågen. nej, jag blir inte tjock av godis och chips. nej, det hjälper inte med träning heller.
 

han säger i videon att alla har drömmar, annars kan man inte leva. och det var precis det jag tänke på idag. jag har inga drömmar, jag har inga mål. jag tog studenten för ett år sen, men jag vet fortfarande inte vad jag vill jobba med, vad jag vill göra i livet. vad är meningen att leva om man inte har något att sträva efter? jag bara är. det är inget kul liv. jag bara är och är inte till nytta till något. varför ska jag leva? det enda som håller mig vid liv nu är J. min fina. jag tror inte han förstår hur illa jag mår, även fast jag försöker förklara. det är inte lätt..
 
jag hade ett jobb i 6 månader, men jag mådde så psykiskt dåligt av att gå dit så till slut sa jag upp mig. bra val tyckte jag. mindre bra tyckte mamma. HÅLL KÄFTEN säger jag bara, du vet ingenting! ingen fattar någonting om hur jag mådde av det. kundtjänst är inget för den med dåligt självförtroende, i alla fall inte för mig. och den som inte var där i mitt huvud och i min kropp kan inte säga vad som var rätt och vad som var fel. mitt liv, mina val.
 
tack för mig!

buckliga hår

jag har hittat ett nytt ställe att dra på, och det är inte bra! uppe på huvet och bakåt dit benan slutar. om jag fortsätter såhär kommer jag ha en kal fläck och se ut som en gammal man. haha. (men det bryr jag mig tydligen inte om, för jag fortsätter ju dra ändå?) där är stråna ojämna och "vågiga"/"buckliga", tjocka. det är dom jag vill åt. ta bort dom. jag lovar min pojkvän varje dag att inte dra, men det skiter sig ganska precis varje dag. 
 
 
förlåt

hej vänner

för det första vill jag understryka att jag är en helt normal person med till synes inga psykiska problem. jag är precis som alla andra! utåt sett i alla fall. jag visar inte gärna att jag mår dåligt inför mina vänner. stenansiktet. jag vill visa mina bra sidor när jag träffar folk, såklart. men nu är det så att jag har ett problem som jag kämpat med i flera år (jag tror det började så smått i högstadiet, men eskalerade i gymnasiet) — trichotillomani. en hemsk sjukdom för dom som har den. för min del skulle jag nog inte kalla det för sjukdom, jag vet inte varför. men jag skulle nog kalla det psykisk störning, nästan. impulskontrollstörning. något i mitt huvud är fel i alla fall!

 

jag drar hår. varför vet jag inte. det är skönt, rogivande.. knasigt. 

 

Vem vet om det?
ingen vet om det här, bara min pojkvän. efter att vi hade varit tillsammans i nästan ett år och jag låg i sängen och snyftade kväll efter kväll var jag smått tvungen att göra något jag aldrig tänkt göra — berätta. och det var så hemskt, men samtidigt så himla skönt att berätta för någon. någon som inte dömde, någon som tröstade och förstod. han är min bästa vän, utan honom skulle jag vara flintis, brukar jag tänka. nu är det några kala fläcker på vänster sida av mitt huvud, som jag döljer väl, och tydligen lyckas med, eftersom ingen någonsin har märkt något konstigt.

 

men nu var jag inte själv. jag hade min älskade vän som stöttade mig i allt. jag höll till och med upp med dragandet under någon period, för att jag ville att han skulle bli stolt och glad :) men hur länge jag än hållit upp så har det alltid skitit sig i slutet.

 

jag känner mig verkligen som ett freak. jag är så konstig som inte kan kontrollera mina egna händer. ibland vill jag bara kapa av mig vänsterhanden för att jag hatar den så. ibland får jag panik, tårarna rinner, jag hyperventilerar och bankar mig själv i huvudet. såna gånger vill jag nästan dö. om jag inte hade J hade jag velat dö. men han får mig att vilja kämpa. fast jag skulle aldrig ta mitt liv, nej nej. det är jag för feg för. och livet har faktiskt sina goda stunder. men vid dom här tillfällena som jag får sån ångest vet jag inte vart jag ska ta vägen. jag brukar låsa in mig på toaletten för att ingen ska komma in. aldrig att han skulle få se mig såhär. där sitter jag tills det lagt sig. sen går jag ut igen och låtsas som att allt är bra.

 

Finns det hjälp att få?
det återstår att se. för ungefär två månader sen när jag satt vid köksbordet och drog och drog, och upptäckte den lilla äckliga högen på golvet kände jag att det var nog. jag behöver hjälp. jag kommer aldrig någonsin bli kvitt det här. jag behöver hjälp. så jag skickade ett mail till ungdomsmottagningen och fick träffa deras "doktor". hon skickade vidare till psyk-avdelningen på sjukhuset för att fråga vad dom tyckte skulle göras. kortfattat alltså! vi pratade om massa saker. men i alla fall, jag fick förra veckan ett brev med tid till sjukhuset. nästa tisdag. 2 juli. jag är jättenervös. men jag ska försöka att fortsätta skriva om hur det går och så.

 

ta hand om er!

 

jag älskar dig, j. tack för att du finns.

 

stenansiktet.blogg.se

jag och trichotillomanin

RSS 2.0