hej där!

de senaste dagarna har jag målat hus med min pojkvän, för att få lite extra pengar och ha något att göra på dagarna :) dessutom drar jag mindre när jag gör något med händerna, så det är bra! 

idag är jag hemma och lyssnar på markus krunegård på radion. ska åka till stan lite senare och fixa lite grejjeeer :) ikväll ska jag ut och svira och kolla på artister. imorn ska jag till psykologen igen, klockan tio. hoppas att jag inte är alltför bakis och trött. men jag får ta mig i kragen helt enkelt! haha.
 
jag är sjukt pollenallergisk. jättejobbigt verkligen, för jag har ont i halsen, hostar och snuvar, nyser, kliar i ögonen och blää ingen medicin hjälper. allt är liksom förkylningssymptom, förutom att jag inte känner mig febrig eller hängig. jättekonstigt :/ funderar på att ringa hälsocentralen för att få nåt utskivet mot pollenhelvetet.
 
jaa.. det var väl det. ses och hörs!

sommaren 2012, mums!

idag är det en vecka sen jag klämde tummen i bildörren, den känns bra nu :) det är bara när man trycker på nageln som man känner av det. det gör inte ont som tur är. första kvällen var hemsk haha.. kläm aldrig ett finger, vad ni än gör. finns ingen mer smärtsam skada. eller?
här är min jätteblåa mongi-tumme ♥
 
sämst bild, men det är såhärva, att min kameras minneskort inte vill kännas vid min dator längre. så jag fick använda datorns Photobooth, hehe.

nåja. idag är det fint väder och jag ska försöka ta vara på solen, för den vill tydligen inte vara framme så mycket den här sommaren! regn, regn, mulet, regn.. skit-sommar 2012.

ketchup punkt.

fan vad fina liv alla har. och varför sitter jag hemma varje dag med en klump i halsen och en klump i magen? sommaren är ju här, men jag mår inte bättre för det.

trich-vids

när jag hittade beckie0 på youtube för nåt år sen blev jag så glad..! att någon kunde beskriva precis hur jag själv kände och, framför allt, att jag inte är ensam. titta gärna på de här videorna och tyck och tänk vad ni vill :)
 
jag önskar btw att jag kunde skriva mer om vem jag är, jag kan tänka mig att det är roligare att läsa en mer "personlig" blogg så man nästan lär känna personen. men jag är tyvärr inte redo för det.. bara en person i min närhet som känner till det här och vill inte att någon annan ska få veta heller. så därför håller jag mig hemlig ett tag till :)
 
 

AJ! och mattips

jag klämde min högra tumme i bildörren idag. jag blev svimfärdig och illamående och svettningar och allt möjligt. nu är det bättre men det gör förbannat ont i tummen! tänk er att dörren gick igen helt. alltså jag fick öppna dörren för att få ut tummen. 
 
åt god fisksoppa till middag iaf. här har ni receptet:

För ungefär 4 personer
Findus tomatsoppa på glasburk 490 g
ICAs frysta torskfilé 400 g
Findus frysta örtkrydda provençale, efter behag
 
Tärna fisken. Blanda allt i en kastrull och sjud/koka en stund. 
 
Klart! Inte så svårt va? ;)

skit

det har inte gått så bra med håret i helgen. drog ganska mycket igår. ska försöka att inte göra det idag, fast det är svårt nu när jag dragit så mycket bakom örat. det är liksom lite ömt.. och då är det så himla härligt att dra. men börjar jag med ett strå så kan jag inte sluta, så jag ska absolut försöka att inte pilla där. 

idag ska jag äta gårdagens pizza till lunch! mumsi.

full like a kastrull

i lördags blev jag full. riktigt jävla full.
så full vill jag aldrig bli igen. jag var fullast av alla, jag blandade ut spriten med öl, för jag trodde det var cider. och jag var så full att jag drack av den och kände inte att det smakade skit. jag drack den tills jag skulle bjuda J på lite, och han upptäckte vad jag gjort. usch vad jag skämdes!
och sen är kvällen som ett enda stort töcken. jag minns att vi ledde cyklarna hem och att jag försökte sätta mig på den, men blev strängt tillsags flera gånger! jag ramlade tydligen också.. sen minns jag inte ett smack efter att jag klev in genom min egen dörr. jag minns inte att jag åt, jag minns inte att J bar in tvn i sovrummet, ingenting! 
 
haha, ölgrogg=inget att rekomendera gott folk!
 
tare lugnt med spriten, ja det ska jag göra i fortsättningen. jag blir knäpp!

inget snus!

såå duktig älskling! inget snus i natt, så himla bra ♥

och jag har inte dragit ett strå på två dagar :) idag kör vi igen. hejja oss!

chili con qourn-grytan blev förresten superbra och uppskattad. vi ska äta rester ikväll, för att hinna på bion som börjar kl 18. spidermäääään. hoppas den är bra! det blir 3D-bio för andra gången för mig :) första gången var harry potter and the deathly hallows part 2. underbara harry! jag saknar dem.

nu- kaffe och snus!

dealen

jag och J har gjort en deal. vi gjorde den igår, och ska hålla den idag också är det tänkt.

den går ut på att han inte snusar på natten, om jag inte drar något hår under dagen. igår gick bra för mig, men han vaknade efter halva natten och tog snus :/ blev lite besviken, eftersom jag kämpat så med min del av dealen. tänkte att det inte var så mycket begärt. men i natt tar vi nya tag! :)

snart ska jag åka iväg och handla. det blir chili con quorn men ris ur min vegetariska kokbok, som jag i princip aldrig använt eftersom det knappt finns några bilder på maten haha.. men fastnade för det receptet, så vi ska prova det ikväll. J tyckte att vi skulle ha en nästan-vegetarisk månad. he's the boss, så okej ;)

psyk-besöket!

idag var jag alltså på psykiatri-avdelningen på sjukhuset. det var lite nervöst och jobbigt, men fick prata med en jättegullig tjej och inte med någon gammal tant som jag var rädd för. känns som att det är lättare att prata om sina känslor med en ung person än med en medelålders.

och nu är det bara att vänta på besked från henne, om vad som ska hända med mig haha ;) det sker nog någon gång under denna vecka.

puss puss alla ledsna och glada! :)

psykiatrin imorn


igår kväll kom jag hem från stockholm, där min mamma bor. jag var där i drygt en vecka, men nu är jag hemma igen :) kommer sakna henne, faktiskt. 

idag har jag varit själv hemma, som vanligt, och gått omkring och gråtit. men i morgon ska jag till sjukhuset och psykiatri-avdelningen. känns likadant som innan jag gick till ungdomsmottagningen förut. nervöst för att jag inte vet vad som ska hända, eller sägas. undrar vad de frågar? och om de frågar det, vad ska jag svara? jag har knappt svar på någonting. men det är väl det man har en psykolog till. 

aja! nu ska jag cykla till affären och köpa lite rotsaker och feta så jag kan göra en god och nyttig middag till min hard working man när han kommer :)

stenansiktet.blogg.se

jag och trichotillomanin

RSS 2.0