Long time no see

tjoo folket.
 
har lite glömt bort att blogga, och när jag tänkte att jag skulle kika in här så hade jag glömt vad bloggen hette haha. men nu har jag hittat hit igen och ska nog försöka skriva lite grannaa...
 
jag har sett att det är några fina människor som har hittat hit och kommenterat (typ för ett år sen..). det gjorde mig väldigt glad att det finns flera som har trich. jag känner mig inte lika ensam! puss på er <3
 
så vad har hänt sen sist då? i december 2012 avslutade jag min KBT-behandling. det kostade mig 900 kr, men det var det värt alltså. men gud, vad jag grinade när vi skulle säga hej då sista gången.. och jag grät i princip varje gång jag var där. det var jobbigt men psykolog-tjejen var hur gullig som helst och jag förstod att hon inte dömde en. det gick riktigt bra att inte dra hår under den perioden. eller, det gick väl upp och ner såklart. men under det sista besöket fick hon titta på mitt hår och allt som jag dragit i nacken tidigare hade växt ut. STOLT! det var som en kal fläck där, och det var så skönt att det hade växt ut.
 
nu har jag en ganska liten kal fläck en bit ovanför örat. har även mycket kortare hår på sidan, det var där jag gick ut hårdast när jag gick i gymnasiet för ett par år sen. men det håller på att växa ut :)
 
 
det går mycket bättre nu, även om jag inte kan hålla fingrarna i styr ibland. men jag inser att det här är något jag måste kämpa med hela livet. 
 
KRAAAM
 
:D

stenansiktet.blogg.se

jag och trichotillomanin

RSS 2.0